Printable answer key
Capital Cities Starter Quiz
Use this answer key after players complete the quiz or when reviewing a printed worksheet.
1. What is the capital city of France?
Correct answer: A. Paris
Explanation: Paris is the capital city of France.
2. What is the capital city of Japan?
Correct answer: B. Tokyo
Explanation: Tokyo is the capital city of Japan.
3. What is the capital city of Canada?
Correct answer: C. Ottawa
Explanation: Ottawa is the capital city of Canada.
4. What is the capital city of Australia?
Correct answer: C. Canberra
Explanation: Canberra is the capital city of Australia.
5. What is the capital city of Egypt?
Correct answer: A. Cairo
Explanation: Cairo is the capital city of Egypt.
6. What is the capital city of Brazil?
Correct answer: B. Brasilia
Explanation: Brasilia is the capital city of Brazil.
7. What is the capital city of Italy?
Correct answer: D. Rome
Explanation: Rome is the capital city of Italy.
8. What is the capital city of Kenya?
Correct answer: A. Nairobi
Explanation: Nairobi is the capital city of Kenya.
9. What is the capital city of India?
Correct answer: B. New Delhi
Explanation: New Delhi is the capital city of India.
10. What is the capital city of Spain?
Correct answer: C. Madrid
Explanation: Madrid is the capital city of Spain.